Thermostable trypsin conjugates for high-throughput proteomics: synthesis and performance evaluation

Varování

Publikace nespadá pod Ekonomicko-správní fakultu, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Termostabilní trypsinové konjugáty pro proteomiku: synteza a zhodnocení aktivity
Autoři

HAVLIŠ Jan ŠEBELA Marek ŠTOSOVÁ Tatiana WIELSCH Natalie THOMAS Henrik ZDRÁHAL Zbyněk SHEVCHENKO Andrej

Rok publikování 2006
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Proteomics
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Biochemie
Klíčová slova Bovine trypsin; Conjugate; In-gel digestion; Oligosaccharide; PMF
Popis Konjugace trypsinu s oligosaccharidy (maltotriosa, rafinosa a stachyosa) zvyšuje jeho termostabilitu a potlačuje autolýzu bez ovlivnění jeho štěpící aktivity. Tyto konjugaty zvyšují digesci substrátů jak v roztoku, tak v gelu (ve srovnání s nemodifikovaným, resp. methylovaným trypsinem).
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.