ELEKTROCHEMICKÉ SLEDOVÁNÍ DENATURACE LAKTOFERINU V KRAVSKÉM KOLOSTRU

Varování

Publikace nespadá pod Ekonomicko-správní fakultu, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

ZÍTKA Ondřej ADAM Vojtěch DOLEŽAL Petr HORNA Aleš ZEMAN Ladislav BEKLOVÁ Miroslava TRNKOVÁ Libuše KIZEK René

Rok publikování 2009
Druh Článek ve sborníku
Konference IX. pracovní setkání fyzikálních chemiků a elektrochemiků - sborník příspěvků
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
www http://chemi.muni.cz/~libuse/setkani2009/index.html
Obor Elektrochemie
Klíčová slova lactoferrin; carbon paste electrode; denaturation; voltammetry
Popis Kombinací chemicko fyzikálních metod jsme schopni posoudit kvalitu mléka. Touto metodou bylo zjištěno poškození proteinu v sušeném mléce.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.