Evaluation of the possible proteomic application of trypsin from Streptomyces griseus

Varování

Publikace nespadá pod Ekonomicko-správní fakultu, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Zjištění možných proteomických uplatnění tryspinu ze Streptomyces griseus
Autoři

HAVLIŠ Jan ŠTOSOVÁ Tatiana ŠEBELA Marek ŘEHULKA Pavel ŠEDO Ondrej ZDRÁHAL Zbyněk

Rok publikování 2008
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Analytical Biochemistry
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Biochemie
Klíčová slova In gel digestion; MALDI TOF MS; Peptide mass fingerprinting; Protein modification; Streptomyces griseus; Trypsin
Popis V této práci byla popsána izolace a charakteriza trypsinu ze Streptomyces griseus pro použití v proteomice.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.