Structural basis for the interaction between human milk oligosaccharides and a bacterial protein, Pseudomonas aeruginosa lectin PA-IIL,

Varování

Publikace nespadá pod Ekonomicko-správní fakultu, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Strukturni zaklad interakci mezi proteinem PA-IIL z Pseudomona aeruginosa a mlecnymi oligosacharidy
Autoři

PERRET Stephanie SABIN Charles DUMON Claire POKORNÁ Martina GAUTIER Catherine GALANINA Oxana ILIA Shahov BOVIN Nicolai NICAISE Magali DESMADRIL Michel GILBOA-GARBER Nechama WIMMEROVÁ Michaela MITCHELL Edward P. IMBERTY Anne

Rok publikování 2005
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Biochemical Journal
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Biochemie
Klíčová slova lectin; Pseudomonas aeruginosa; cystic fibrosis; crystal structure; milk oligosaccharides
Popis Strukturni zaklad interakci mezi proteinem PA-IIL z Pseudomona aeruginosa a mlecnymi oligosacharidy
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.