Instagram  |  Facebook  |  YouTube  |  27. 5. 2024, 13:22

Potkejme se před zápisem!

Ahoj šťastlivče,

byla to docela jízda se k nám dostat, že? Chci ti pogratulovat k velkému úspěchu, protože být přijatý/á na Masaryčku a rovnou k nám na ECON MUNI, to už je výkon!

Samozřejmě obrovská gratulace, pokud už máš za sebou i úspěšné složení maturity! Teď už jen nezapomeň, že je potřeba před zápisem přenést svoje maturitní vysvědčení do elektronické podoby.

Pokud jsi z Česka, využij pro konverzi vysvědčení službu Czech POINT, která funguje na České poště, u notáře, na obecních úřadech a dalších místech. Možností je mnoho, ať jsi doma nebo u moře v zahraničí. Slováci k převedení dokumentu mohou využít Slovenskou poštu a státních služeb.

Více informací o tom, jak při konverzi maturitního vysvědčení postupovat, najdeš zde. Hlavně nezapomeň, že elektronickou verzi svého vysvědčení musíš do své e-přihlášky vložit nejpozději do 16. 6. 2024.

Určitě však máš v hlavě ještě nějaké otázky ke studiu na ECON MUNI. I na to jsme připraveni! Zvu tě na jedinečné online setkání v úterý 4. 6. 2024, na kterém se seznámíš s vyučujícími a budoucími kolegy v oboru. Během online videochatu získáš odpovědi na vše, co tě zajímá o studijním programu, do kterého v září nastoupíš.

Své otázky můžeš posílat i předem prostřednictvím sli.do – kód #2257485 – nebo je jednoduše položit během schůzky. Mrkni na harmonogram níže, zjisti, kdy budou kolegové z tvého programu připojení, a nezapomeň se přidat.

Až se dozvíš vše, co tě zajímá, čeká tě už jen distanční, online zápis a pak ty nejdelší prázdniny v životě, po kterých se potkáme už jako spolužáci. Můžu ručit za to, že na ECON MUNI si určitě najdeš to své.

Těším se na tvé originální otázky příští úterý i na to, až tě konečně budu moci nazývat kolegyní nebo kolegou!

Tvůj budoucí spolužák
Miro

Harmonogram on-line setkání:

• 13:30–13:50 – Regionální rozvoj a cestovní ruch – Místnost 1

• 14:00–14:30 – Finance + Finance a právo – Místnost 2

• 14:30–14:50 – Podniková ekonomika a management + Podniková informatika – Místnost 3

• 15:00–15:20 – Ekonomie + Hospodářská politika – Místnost 4

• 15:30–15:50 – Veřejná ekonomika a správa – Místnost 5

 

Přečtěte si:

Proč je ECON MUNI ta správná první volba  Externí odkaz

Prvákoviny – poznej své spolužáky, fakultu i Brno ještě před nástupem na MUNI  Externí odkaz

Vědci z ECON MUNI zkoumali kvalitu ovzduší v Brně  Externí odkaz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Youtube     LinkedIn     Twitter